Bug de securitate critic in Internet Explorer

Microsoft a emis o alertă „critică” de securitate pentru cei peste 900 de milioane de utilizatori Internet Explorer. Practic, situaţia este atât de gravă, încât orice utilizator poate fi afectat. Oare cand or sa invete cei de la Microsoft?!

Corporatia a avertizat în legatură cu o nouă eroare de programare descoperită în Windows, care ar putea fi exploatată de hackeri pentru a fura date personale sau să preia informaţii din calculatoare.

Problema consta in fisierele MHTML

Portiţa de acces a hackerilor spre computerul tău este felul în care Internet Explorer a fost programat să trateze anumite pagini web. Mai exact, browserul aflat sub licenţa Microsoft este singurul care suportă fişiere de tipul MHTML, cele care cauzează problema.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont