vin diesel

Actorul american a demonstrat ca nimic nu sta in calea dorintei de a reusi, nici macar chelia, pe care el a transformat-o in trend.

Pe numele lui adevarat Mark Vincent, eroul de actiune a inceput de la o promitatoare cariera de delincvent, ajungand acum un regizor si un actor respectat.

Mai jos regasesti 7 motive sa fii fan Vin Diesel:

1. Primul contact cu teatrul l-a avut la 7 ani… fiind prins in timp ce vandaliza un teatru impreuna cu gasca de prieteni.

2. In loc sa cheme politia, proprietara teatrului i-a obligat pe baieti sa participe la cursuri de teatru. Vin a continuat sa joace pe diferite scene din New York pentru a-si testa abilitatile si talentul actoricesc.

3. Inainte de a se apuca de film, Vin a lucrat ca bodyguard la un club din New York.

4. Fiindca la inceput nu se ofereau roluri consistente in filme ambitioase, Vin s-a decis sa treaca si in spatele camerelor de filmat, ca regizor. Primul lui film se numeste Multi Facial si a participat la Festivalul de la Cannes.

5. Despre Vin s-a spus multa vreme ca ar fi homosexual, intrucat este extrem de discret in privinta vietii personale. Vin a declarat ca pur si simplu prefera europencele in favoarea actritelor de la Hollywood.

6. Este un gamer inrait, jucand orice de la jocurile pe Xbox 360 pana la ultima versiune de Dungeons and Dragons.

7. S-a ingrasat si a pus fitness-ul in cui pentru 9 luni de zile pentru a se transforma radical in vederea rolului din „Find Me Guilty”

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont