Dupa succesul paint-ball-ului practicat ca hobby si adoptat de o serie de companii pentru a-si distra si disciplina angajatii, un nou joc pare a se impune la noi: laser-tag-ul.

Laser-tag-ul – un joc pentru disciplina angajatilor

Laser tag-ul este un joc de echipa care simuleaza lupta cu arme intr-un decor post apocaliptic. Noutatea absoluta consta in efectul vizual produs de luminile laser care lovesc vestele co-echipierilor. Jocurile se desfasoara in atmosfera difuza creata de black light, laseri si fum, in asteptare printre peretii labirintului sau sus, pe rampe, in plin atac.

Acest hic reprezinta o alternativa de petrecere a timpului liber pentru tinerii activi, care cauta mereu experiente noi, diferite, de fiecare data cand au chef sa se distreze. Firmele de teambuilding sau companiile care desfasoara intern programe de teambuilding sau incentive vor aprecia varietatea pe care o aduce jocul de laser tag.

Lumina laser este receptata de vesta iar software-ul central emite rapoarte atat individuale cat si pe echipa. Astfel, fiecare jucator isi poate urmari evolutia in joc sau specialistii de teambuilding pot urmari strategia aplicata pe echipe si pot crea tactici noi pentru a urmari stilul si atitudinea in joc a fiecaruia dintre membrii echipei. Un alt aspect care sigur ii va bucura pe traineri este faptul ca sistemul de joc este wireless si se poate juca outdoor in orice locatie aleasa de specialisti.

Spre deosebire de alte sporturi care imita lupta cu arme acest joc nu produce niciun efect fizic asupra jucatorilor si poate fi experimentat atat de persoane foarte tinere cat si de cei mai in varsta.

Preturile pentru aceste servicii la persoane fizice este unul decent iar grila de preturi pentru companii este diferita in functie de specificul programului propus de client.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont