”Nu plecăm, nu facem decât să începem”, spun cei de la Facebook.

Zvonul ar fi putut fi lansat de site-ului satiric Weekly World News, care spunea că ”Facebook va sfârşi pe 15 martie!”, citând pretinse declaraţii ale tânărului Mark Zuckerberg, cel care a înfiinţat reţeaua de socializare, la o aşa-zisă conferinţă de presă, în cursul căreia el ar fi explicat că ”stresul produs de gestionarea acestei societăţi mi-a ruinat viaţa”.

Zvonul s-a răspândit pe reţelele sociale Twitter şi Facebook, acesta din urmă având peste o jumătate de miliard de utilizatori activi. Episodul intervine în contextul în care tot mai multe indicii apar în legătură cu posibila intrare a Facebook la Bursă anul viitor, operaţiunea putând fi una din cele mai mari de acest fel organizate vreodată.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont