Esti student sau absolvent IT? Angajeaza-te la Microsoft

Reprezentantii Microsoft recruteaza tineri prin intermediul targului de joburi „Angajatori de top”.

Care este data limita de depunere a Cv-ului?

Studentii si absolventii IT din Romania isi pot depune CV-urile pana pe 9 mai pe platforma special creata in acest sens – pe  http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/sectiune/353

Astfel, cei care nu au reusit sa ajunga la targul desfasurat pe 8 si 9 aprilie in Bucuresti pentru a isi lasa personal CV-ul, mai au o sansa prin aplicarea online.

Corporatia Microsoft cauta tineri cu studii absolvite sau in curs de finalizare in domeniul IT.

Ei trebuie sa:

  • cunoasca la un nivel avansat limba engleza,
  • sa poata sa isi desfasoare munca atat in mod independent, cat si in echipa.

Aplicantii pot sa aiba sau nu experienta, asta pentru ca danezii de la Microsoft ofera joburi atat pentru incepatori, cat si pentru specialisti.

Pentru ca sansele candidatilor de a pleca in Danemarca sa fie mai mari, sunt necesare abilitatile tehnice si analitice, precum si aptitudini de design si solutionare a problemelor.

 

De asemenea , un avantaj il constituie experienta in domeniul aafacerilor si in solutiile ERP (Enterprise Resource Planning), folosite in managementul resurselor unei organizatii.  Succes!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont