După ce publicaţia “The New York Times” a scris că Facebook va lansa un telefon mobil inteligent anul viitor, designerii s-au pus pe treabă. Iată cum ar putea arăta telefonul Facebook în viziunea designerului Michal Bonikowski!

Facebook, cea mai mare reţea socială din lume, vrea să demonstreze că nu este doar o companie de internet, ci şi o companie de tehnologie. Publicaţia de The New York Times a scris recent că Facebook va lansa un telefon mobil inteligent anul viitor.

Cei de la The New York Times au aflat despre acest proiect Facebook de la mai multi angajaţi ai reţelei. Aceştia au declarat că Facebook a angajat şase foşti ingineri Apple care au lucrat la dezvoltarea iPhone şi iPad.

Este de aşteptat ca telefonul Facebook să fie lansat în 2013. În urma unui sondaj de opinie, s-a constatat că noul gadget ar putea fi un hit, 32% din cei intervievaţi spunând că îl vor achiziţiona imediat după ce apare pe piaţă.

Dintre cei intervievaţi, 57% speră că noul telefon va fi mai ieftin decât un iPhone.

Despre un telefon Facebook s-a mai vorbit şi în trecut. În 2010, AllThingsD scria că Facebook s-a înţeles cu taiwanezii de la HTC pentru a lansa un telefon mobil, numele de cod fiind Buffy. Nici până în prezent telefonul nu a fost lansat pe piaţă, în schimb HTC a lansat la Mobile World Congress 2011 două terminale cu butoane Facebook dedicate, HTC ChaCha şi HTC Status.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont