Creare Magazin online – Virtual gratuit – scripturi

Exista numeroase solutii 100% gratuite de realizare a unui magazin online.

Tot ce iti trebuie este putina „stiinta” si incredere in fortele proprii. Bineinteles, aici nu ma refer la cei care sunt complet „pe dinafara” cu ce se mananca web design-ul.  Aceia mai bine apeleaza la un freelancer.  Vorba aia: „daca nu stii, nu te baga!”.  Vei pierde mai mult timp si mai multi bani decat daca ai plati un freelancer sa o faca.

eCommerce – viitorul comertului!

In Romania eCommerce este tradus sub denumirea de magazin online sau magazin virtual online.

Deoarece internetul este un mediu preferat de consumatori pentru a cauta, compara si cumpara produse si servicii, o solutie magazin virtual online / ecommerce, este vitala pentru succesul oricarei afaceri moderne.

Dezvoltarea unei solutii de magazin virtual online, include sistem automat de plati online, facturare, inventar, transport, taxe… generand economii semnificative si simplificand astfel procedurile traditionale de comert.

 

Un Magazin Online de succes necesita o analiza si planificare minutioasa.

Inainte de a porni procesul de creare a unui magazin virtual online, va recomandam sa efectuati cateva cercetari preliminare, pentru a determina viabilitatea unui magazin online pt afacerea ta. Daca un magazin virtual online este o oportunitate pentru tine, atunci poti investi fara griji.

Script-uri gratuite pentru magazine online

Sunt destul de multe solutii disponibile, dintre care voi enumera:

  • osCommerce
  • Zen Cart
  • Joomla – VirtueMart
  • Magento
  • shopscript.com
  • commerce-cgi.com
  • freewebshop.org

Majoritatea scripturilor ofera si solutii gratuite – tot ceea ce trebuie sa faceti este sa downloadati script-ul respectiv si sa va apucati de crearea viitorului magazin online! Succes!

 

Daca vrei sa incepi o afacere online, un lucru foarte important este faptul ca trebuie sa folosesti o platforma web solida si un plan de marketing bine gandit pentru a castiga increderea populatiei de pe Internet. In cazul in care metodele de creare si promovare a afaceriitale  sunt bine alese, respectand legislatia in vigoare, atunci succesul este garantat.

2webdesign este o alegere foarte buna in cazul in care doriti sa porniti un business pe web. Contactati-ne acum pentru mai multe detalii!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont