Voalat sau pe fata, sexul a fost dintotdeauna una dintre acele „religii” pe care oamenii le iubesc, imbratiseaza si aplica in mod constant indiferent de timp, spatiu, civilizatie.

Dar, ca orice religie, sexul are mai multe abordari, in functie de cultura, loc geografic sau accent spiritual / fizic.

Cate feluri de a face sex exista?

Nu stim daca ritualul de imperechere al triburilor din jungla africana are o denumire si ceva caracteristici speciale, insa, de sexul tantric, Tao sau de Kama Sutra am auzit cu totii.

Sa vedem despre ce este vorba.

Kama Sutra: cu cateva secole in urma a aparut o lucrare hindusa care explica „arta de a iubi”. Imperecherea dintre un barbat si o femeie era numita „uniune divina”.

La origine, kama sutra este un ghid sexual menit sa aprofundeze placerea de a face sex.

Astazi, a practica kama sutra inseamna sa fi capabil sa folosesti cateva pozitii sexuale cu un mare grad de dificultate.

Tantra: sexul tantric urmareste manipularea energiilor divine ale universului pentru atingerea anumitor idealuri spirituale, materiale sau ambele. Sexul tantric este denumit sexul spiritual, sexul sacru. Prin orgasm, cei doi parteneri trec la un nivel spiritual inalt.

Corpul uman este vazut ca un microcosmos in sine, astrul nocturn fiind reprezentat de cap, astrul luminii de catre inima si focul de catre… organele genitale. Sexul tantric are acceasi forta precum puterile oculte.

Tao: este un adevarat mod de viata ce porneste de la principiul „o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Si pentru ca organele sexuale sunt direct conectate la anumiti centri nervosi ai creierului, ele trebuie ingrijite ca orice alta parte a trupului uman, daca nu chiar mai atent. Pe scurt, inainte de a trece efectiv la sex trebuie sa faci individual cateva exercitii de intarire a muschiului perineu. Pozitiile sexuale de inspiratie taoista presupun eliberarea de energie sexuala care poate vindeca, dar in acelasi timp poate face si mult rau.

Depinde deci de fiecare in ce mod practica sexul, ca pe un ritual complex si aprofundat, ca pe un instrument spiritual sau ca pe o metoda de vindecare si purificare a trupulu

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont