Dezvoltarea studiilor postdoctorale in domeniile stiintelor socio-umane si politice este sprijinita prin programul POSDRU ID 62259 ‘Stiinte socio-umane si politice aplicative’. Program de pregatire postdoctorala si burse postdoctorale de cercetare in domeniul stiintelor socio-umane si politice, cofinantat din Fondul Social European pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Programul este organizat de Universitatea din Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea ‘Alexandru-Ioan Cuza’ din Iasi, Institutul de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane si Universitatea de Studii ‘Aldo Moro’ din Bari.

Bursa post-doctorala are o durata de 30 de luni (24 de luni la Universitatea din Bucuresti si 6 luni de stagiu intr-o universitate straina).

Fiecare cercetator postdoctoral va beneficia de un sprijin lunar in valoare de 4100 lei. Pe durata stagiului in strainatate, bursa lunara se ridica la 1500 de euro pe luna.

Data limita pentru inscriere este: 10 septembrie 2010

Mai multe informatii gasiti pe link-urile de mai jos:
http://www.ssup.postdoc.unibuc.ro/burse-postdoctorale#TOC-Unde-
http://www.ssup.postdoc.unibuc.ro/

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont