Intre 8 – 23 august 2010, 23 de elevi ai Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân Constanţa, însoţiţi de profesoarele de limba engleză Bianca Matei şi Steluţa Andrei, au urmat cursurile şcolii de vară University College London din capitala Angliei. Aceasta este una dintre Universităţile de prestigiu din Marea Britanie (în top 10) şi este cotată pe locul 3 în întreaga lume. Elevii participanţi au avut o şansă unică de a experimenta atmosfera academică londoneză, într-una din cele mai bune universităţi, şansă de care au profitat din plin, toţi absolvenţii cursurilor de vară finalizând cu certificate la nivel avansat, demonstrând încă o dată nivelul performant de cunoaştere al limbii engleze. Cursurile şcolii de vară au cuprins, pe lângă studiul intensiv al limbii engleze şi participarea la numeroase activităţi şi schimburi de experienţă, şi vizitarea celor mai importante obiective turistice din Londra, precum şi oraşele Brighton şi Oxford.

3 Comentarii
 1. Kawi gurl 14 ani în urmă

  When you order frogs legs at a diner what do they do with the rest of the frog ? – Well surely they just throw the rest of the frog away and take it to the tip.

 2. mini me 13 ani în urmă

  I am wondering exactly what Rosa will change with this =D

  My Regards
  Darwin

 3. England university 13 ani în urmă

  Great post, I’ve been after something like that!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont