Un „vernisaj” „outdoor”, este programat astăzi, de la ora 11.00, în apropierea clubului Doors, pe parapetul ce face legătura între strada Traian şi Prelungirea Traian. Acesta a fost acoperit cu grund şi „pictat”, pentru a se integra… estetic în peisajul urban. Conceptul artistic şi execuţia au fost realizate de Sirin Ismail, studentă în anul al IV-lea la Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” din cadrul Universităţii „Gheorghe Asachi” din Iaşi şi Cătălin Zaharia, absolvent al Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti, secţia Pedagogia Artelor Vizuale şi Decorative.
PUBLICITATE Tema aleasă ilustrează generaţia „flower power”, iar proiectul este inclus în cadrul unui parteneriat public/privat între Primăria Municipiului Constanţa şi Clubul Doors.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont