Ediţia de toamnă a Kilipirim se desfăşoară în spatiul Galeriei Dalles,în Centrul Capitalei, şi vreme de 5 zile mai bine de 40 de edituri vor aduce în sălile galeriei peste 10.000 de titluri de carte.

Targ de carte in Bucuresti

Ce edituri vor fi prezente?

La Kilipirim vor fi prezente pe lânga editurile reprezentative româneşti şi importante edituri straine. între 19 şi 23 octombrie la acest târg vor fi adunate cele mai mari discounturi de carte din Bucureşti. Expoziţia va reuni titluri ale editurilor româneşti şi străine, din 2011 sau din anii trecuţi, ediţii de colecţie, cărţi specializate sau best-sellers în Europa, într-o ofertă generală care acoperă toate domeniile de interes: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură sau design.

Kilipirimul din această toamnă a ajuns deja la ediţia a XIII-a şi

„este un eveniment cu mare trecere în rândul consumatorilor de carte. Exista clienti fideli ai Kilipirimului care aşteaptă ediţiile târgului pentru a-şi face shopping-ul de carte la un preţ cât mai bun”

declară Louisa Bangale, managerul evenimentului.

In cadrul evenimentului de la galeria Dalles, organizatorul va oferi, prin tragere la sorţi, celor interesaţi, 3 burse care acoperă integral costul cursurilor teoretice marca „Fundaţia Calea Victoriei”. Câştigătorii vor putea frecventa, în funcţie de pasiunea pentru diverse discipline, cursuri de la arhitectură, istorie sau astronomie, până la module de genul Costum şi Modă sau Dezvoltare personală.

Expoziţii de ceasuri cu vânzare

Etajul Galeriei Dalles, în timpul Kilipirimului, este dedicat unei expoziţii de ceasuri cu vânzare unde se găsesc aproximativ 100 de ceasuri de perete din mărcile Vaerst – Germania şi Lowell – Italia.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont