cumparaturi shopping paris

Vrei sa-ti petreci o zi intreaga prin cele mai glamorous magazine? Atunci mall-ul de la tine din oras nu este cea mai buna solutie!

Cumpara-ti un bilet de avion si plimba-te pe strazile cele mai faimoase in ale shopping-ului. Ei bine, da! Vorbim de unul dintre cele mai renumite bulevarde destinate shopaholicilor – bulevardul Champs Elysees.

Instructiuni:

Pasul 1: Alege-ti o zi frumoasa pentru o excursie de shopping. Majoritatea magazinelor de pe Champs Elysees raman deschise pana tarziu in noapte, nu ca cele de la tine din oras.

Pasul 2: Ajuns in Raiul Cumparaturilor, schimba-ti banii la una dintre bancile sau casele de schimb valutar de pe Champs Elysees. Poti alege de la BNP, Citibank, Societe Generale, pana la Thomas Cook Change si multe altele.

Pasul 3: Intra in toate magazinele luxoase de pe Champs Elysees, mai ales in parfumeria House of Guerlain. Cele mai faimoase arome sunt Shalimar si noul Jicky. In plus, nu trebuie sa cumperi neaparat ceva, daca bugetul tau este depasit de situatie…

Pasul 4: Cumpara-ti o masina noua. Poate un Fiat, Peugeot, Renault sau Mercedes-Benz. Dealerii se afla de-a lungul bulevardului Champs Elysees.

Pasul 5: Satisfa-ti pofta de mancare la una dintre cafenelele de pe bulevard. Reprezentative sunt „Montecristo” si „Le Madrigal”. Sau poti alege unul dintre multele fast-food-uri… daca pofta e prea mare.

Pasul 6: Alege un film de dupa-amiaza la unul dintre cinematografele de aici.

Pasul 7: Cumpara cateva suveniruri prietenilor si rudelor ramase acasa. Nu poate lipsi de pe lista ta nici omniprezentul „Virgin Megastore” – un lant de magazine americane.

NU UITA:

* Sa folosesti smartphone-ul pentru verifica cursul valutar si pentru a face calculele corecte.

* Mergi la cel putin doua case de schimb valutar pana sa faci tranzactia. Doar vrei sa obtii cel mai bun curs, nu?

* Nu-ti lua niciodata cu tine toti banii. In cazul in care iti pierzi portofelul… Cartile de credit sunt cele mai potrivite. Daca le pierzi, pot fi inchise si apoi inlocuite fara ca sumele sa dispara.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont