Împuşcături în satul de vacanţă din Mamaia

Poliţiştii constănţeni cercetează cinci persoane, trei turişti şi doi angajaţi ai unui parc de distracţii aflat la intrarea în staţiunea Mamaia, după ce, joi noaptea, s-au luat la bătaie, o persoană fiind internată în spital cu traumatisme, iar o alta fiind împuşcată în faţă cu gloanţe de cauciuc.

Gelu Manolescu, scandalul a pornit în jurul orei 22.00, între un grup format din trei turişti, doi din Ploieşti şi unul din Braşov, şi doi angajaţi ai parcului de distracţii aflat în satul de vacanţă din Mamaia, poliţiştii fiind alertaţi prin Serviciul 112.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au constatat că scandalul degenerase, unul dintre turişti, lovit cu o bâtă, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat cu un traumatism cranio-facial şi un traumatism toraco-abdominal.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont