Locuri de munca in Caraibe

Spitalele şi clinicile din Caraibe recrutează medici români cu specilizări în psihiatrie, psihiatrie infantilă, neurologie, gastroenterologie sau urologie.

Salariile propuse

Medicii selectaţi vor primi salarii de până la 4.000 de euro.

Agenţiile de plasare de forţă de muncă în străinătate mai recrutează pentru firmele din Caraibe şi hair-stylişti, dar şi dansatoare.

Peste 325.000 de români au plecat la muncă în afara ţării, în ultimii doi ani.

Ţările preferate de românii care au plecat la lucru în străinătate au fost Germania, Grecia, Cipru, Marea Britanie şi Italia.

Cei mai mulţi dintre români au obţinut locuri de muncă în construcţii, sectorul medical, restaurante, industrie, inginerie şi hoteluri şi turism.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont