Sunteti la curent cu toate lucrurile interesante despre Hollywood, oras de renume mondial în industria cinematografica?

Lucruri pe care nu le stiai despre „Hollywood”

Acest cartier din Los Angeles are bine-cunoscutul semn „Hollywood”. În realitate, acest semn a fost construit în 1923 de către un agent imobiliar şi investitor, Harry Chandler, din motive de publicitate. El a cheltuit în jur de 21, 000 $ pentru aceasta sigla şi a vrut să rămână acolo doar 18 luni.
In acel moment el nu stia că această construcţie va deveni o legendă. Astazi, celebra sigla Hollywood are aproape 90 de ani.

Iniţial, semnul utilizat era de fapt „Hollywood Land”. Dar, în 1949, „Land” a fost eliminat şi a ramas doar „Hollywood”.
Astăzi, semnul este sub îngrijirea „Hollywood Sign Trust” care s- a infiintat în anul 1995.

La 18 septembrie 1932, Lillian Millicent -„Peg” Entwistle, după o cariera nereusita la Hollywood, a sarit de pe litera „H”. Ea avea doar 24 de ani.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont