Omleta rece cu dovlecei si migdale – Delicios si satios!

Rapid si usor de preparat, numai buna pentru o gustare rapida, mai ales cand nu ai timp la dispozitie si esti pe fuga! Prepara-ti o omleta cu dovlecei si migdale si vei avea placerea sa savurezi o specialitate cu specific provensal- (regiunea Provence-Coasta de Azur).

Ingrediente pentru Omleta rece cu dovlecei si migdale:
3 oua
1/ 2 dovlecei
30g parmezan proaspat dat prin razatoare
30g de migdale decojite
30g de unt
Piper

Portii:
2

Cum preparam Omleta rece cu dovlecei si migdale:
Pune la prajit intr-o tigaie din teflon migdalele, fara ulei, pana capata un aspect auriu.
Spala si taie marunt jumatatea de dovlecel.
Bate ouale. Adauga apoi dovlecelul, parmezanul si migdalele, sarea si piperul.
Intr-o alta tigaie teflon topeste untul. Cand acesta incepe sa faca spuma, adauga compozitia de ou si las-o la prajit timp de 5 minute, apoi intoarce omleta delicat, transferand-o intr-o alta farfurie si apoi pune-o la loc in tigaie pentru inca 5 minute..
Se serveste calda sau rece!
Bon appetit!

Calorii Omleta rece cu dovlecei si migdale:
150omleta.

Timp de preparare Omleta rece cu dovlecei si migdale:
5 min
La cuptor: 10 minute
Timp total: 15 minute

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont