Strategia de supravietuire in caz de probleme la job!

Dezastru in cimpul muncii? Urmeaza acesti pasi dupa ce ai facut-o de oaie.

In primcul rand: „Cere-ti scuze!”

Cere-i o intrevedere sefului tau si explica-i ce s-a intimplat. Spune-i ca-ti pare rau, dar nu te vaicari. Asuma-ti responsabilitatea pentru greseala comisa – doar asa iti vei pastra credibilitatea.

Ofera solutii. Ai gresit.

Se intimpla oricui; acum insa trebuie sa gasesti remediile concrete prin care sa indrepti incurcatura pe care ai produs-o – prezinta-i-le sefului si vezi daca le agreeaza.

Fii exagerat de atent.

Verifica de doua-trei ori tot ceea ce faci; toti vor fi cu ochii pe tine, asa ca NU ai voie sa ai scapari. „Spionajul” este firesc – seful si colegii tai trebuie sa stie daca se pot baza pe tine.

Urmareste evolutia.

Dupa citeva saptamini de la incident, afla daca seful tau e multumit de tine: intreaba un coleg de incredere cum mai stai la capitolul… imagine. E important sa stii daca esti inca pe pozitie!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont