SALA 1 UNSTOPPABLE (De neoprit) – AP – 12

Regia: Tony Scott
In rolurile principale: Denzel Washington, Chris Pine

Gen: Actiune, Drama, Thriller

Productie: 2010

Durata: 98 minute

Ora : V,S,D – 13:15, 15:30, 17:45, 20:00, 22:15

L, M ,Mi, J – 14:00, 16:15, 18:30, 21:45

Inspirată dintr-o poveste reală, drama „Unstoppable” relatează modul în care o companie de cale ferată se străduieşte să evite o catastrofă feroviară ce ar putea afecta un oraş extrem de populat din Statele Unite ale Americii. O garnitură de tren lungă de o jumătate de milă, încărcată la capacitate maximă cu substanţe toxice şi combustibil lichid, se desprinde în mod accidental de locomotivă şi goneşte în cea mai mare viteză spre un oraş din vecinătate, fără ca vreun om să aibă control asupra ei. Un inginer feroviar cu experienţă, pe nume Frank Barnes, care este pe punctul de a-şi pierde locul de muncă din cauza restructurărilor pe care le plănuieşte compania angajatoare, face echipă cu un tânăr conductor pe nume Will Gordon cu scopul de a împiedica deraierea într-o curbă a trenului.

SALA 2 YOU AGAIN (TU, DIN NOU) – PREMIERA– AG

Regia: Andy Fickman
In rolurile principale: Kristen Bell, Kristin Chenoweth

Gen: Comedie

Productie: 2010

Ora : V,S,D – 13:30, 15:45, 18:00, 20:15, 22:30

L, M ,Mi, J – 14:30, 16:45, 19:00, 22:00

Tânăra Marni descoperă că fratele ei Will intenţionează să se însoare cu Joanna, marea ei rivală din liceu. Marni devine obsedată să-i arate lui Will adevărata faţă a Joannei şi va primi ajutor exact de unde nu se aşteaptă: mama ei Gail devine un aliat de nădejde când îşi dă seama că mătuşa Joannei este colega ei de liceu Ramona, care i-a făcut nenumărate zile fripte în trecut.

SALA 4 MEDALIA DE ONOARE – N-15

Regia: Peter Călin Netzer
In rolurile principale: Camelia Zorlescu, Victor Rebengiuc

Gen: Dramă

Durata: 104 minute

Ora : V,S,D – 13:00, 17:30

L, M, Mi, J – 17:00
La 75 de ani, Ion îndură tăcerea grea a soţiei şi indiferenţa fiului său, în prezent stabilit în Canada, care încă îi poartă pică pentru că l-a denunţat la securitate ca să nu poată pleca din România. Într-o bună zi, Ion are surpriza să primească o medalie de onoare din partea Ministerului Apărării Naţionale. Să fi săvârşit oare fapte eroice în cel de-al doilea război mondial? Nu îşi poate aminti foarte clar, dar această medalie îi oferă şansa nesperată de a recâştiga respectul familiei sale. Şi se va strădui din toate puterile, îndurând supliciul până la capăt.

SALA 4 RED (GREU DE PENSIONAT) – N-15

Regia: Robert Schwentke
In rolurile principale: Mary-Louise Parker, Bruce Willis, John Malkovich, Morgan Freeman, Helen Mirren

Gen: Actiune, Comedie

Durata: 111 minute

Ora : V,S,D – 15:15, 19:45, 22:00

L, M, Mi, J – 14:15, 19:30, 22:15

Bazată pe faimoasele benzi desenate ale lui Warren Ellis şi Cully Hamner, RED (Retired Extremely Dangerous) / Greu de pensionat este o comedie explozivă, plină de acţiune şi suspans. Filmul prezintă povestea lui Frank (Bruce Willis), un fost spion de top, cu ceva probleme de adaptare la viaţa obişnuită de pensionar. Cum se pare că ştie prea multe, noua conducere CIA trimite un super asasin pe urmele lui, aşa că Frank apelează la membrii vechii sale echipe pentru a-şi salva viaţa.

Joe (Morgan Freeman), fostul său sef din CIA este acum rezident al unui azil de bătrâni. Victoria (Hellen Mirren), un personaj de elită din CIA, nu reuşeşte să aibă o viaţă normală şi e încă dornică de acţiune. Iar Marvin (John Malkovich), fost asasin guvernamental căruia i s-a administrat un drog zilnic timp de 11 ani, e un personaj cel puţin… excentric.

Pensionarii din echipa de şoc nu par a avea prea multe şanse, dar pentru că acum sunt ţintele principale ale CIA, sunt nevoiţi să îşi dezgroape toate talentele pentru a supravieţui. Şi cum cea mai bună apărare e atacul, ei pornesc într-o misiune incredibil de îndrăzneaţă.

După atâţia ani în care Bruce Willis a fost greu de ucis, acum ne demonstrează că e… GREU DE PENSIONAT. O comedie oferită de MediaPro Distribution.

Tags:
1 Comentariu
  1. Cornelia 14 ani în urmă

    Pentru You Again a inceput un concurs de 1000 de euro pentru fetele care vor sa mearga la film pe simonatache.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont