Rasul vindeca! O dovedesc miile de studii facute pe aceast subiect de medici si psihologi de pe toate continentele.

Dupa ore de studii riguroase, cu sedinte regulate de ras s-a dovedit faptul ca rezistenta la stres creste simtitor, depresia dispare, valorile glicemiei si ale tensiunii arteriale se amelioreaza considerabil, in timp ce imunitatea naturala a organismului creste!!!

De-a lungul timpului, psihologii  au tot incercat sa descifreze nu doar mecanismele neurologice care produc rasul, ci si diferitele forme de ras, semnificatia acestora si efectele lor.

Astfel s-a remarcat ca exista o mare diversitate de stari de ilaritate, cum ar fi:

Rasul nervos – provocat de teama. Acesta nu este recomadabil sa fie oprit, deoarece are rolul de a echilibra starea emotionala

Rasul de neincredere – apare atunci cand simtim ca suntem mintiti. El este un “gest” reflex, care vine in ajutorul nostru atunci cand suntem aproape de “prapastia depresiei”.

Rasul sarcastic – ascunde furia. Acesta este bine sa fie usor reprimat, cultivarea lui nefiind recomandata.

Rasul comic – apare in urma bunei-dispozitii. El trebuie cultivat si educat.

Rasul placerii – usor molipsitor si agreabil, el apare la persoanele indragostite.

Ai toate motivele sa razi! Rasul si terapia prin ras te ajuta sa lupti impotriva starilor de melancolie si depresie, mareste capacitatea de munca si combate crizele de anxietate. Tot prin ras vei scapa de durerile de cap si oboseala si iti vei armoniza relatiile cu ceilalti.

Daca nu prea ai motive de ras noi te sfatuim sa ti-l produci prin: comedii, jocuri amuzante, glume, caricaturi si de ce nu prin gadilat!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont