Conform publicaţiei australiene Herald Sun, Vladimir Putin consideră că armele care folosesc radiaţii electromagnetice asemănătoare celor folosite de cuptoarele cu microunde, vor putea fi folosite în mai puţin de 10 ani, atât împotriva inamicilor Rusiei cât şi pentru a calma masele neliniştite de oameni care vor protesta în ţară. Putin a spus că folosirea noii arme ar putea produce daune comparabile cu cele ale unei arme nucleare, dar aceasta este “mai uşor de acceptat din punct de vedere al ideologiilor militare şi politice”.

Ministrul Apărării Anatoly Serdyukov, cel care a anunţat planurile pentru folosirea acestei super-arme, a declarat că până în 2020, Rusia şi-a propus să introducă mai multe arme bazate pe principii noi ale fizicii printre care se numără arme psihotronice,genetice,geofizice şi cu energie-directă. Deşi studiile pentru a crea această armă au început încă din anul 1950, când o data cu razbiul rece a pornit o competiţie între Rusia şi Statele Unite, cercetătorii rusi au încă destul de multe de învăţat despre armă. Momentan este ştiut faptul că undele electromagnetice afectează creierul, stările psihice şi pot transmite comenzi sau chiar sugestii direct în mintea unei persoane.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont