Student pe net va recomanda un film de acțiune foarte bine regizat, „plin” de actori renumiti. Denzel Washington și Mark Wahlberg alcatuiesc un cuplu exploziv chiar interesant iar scenele sunt extrem de bine filmate. De asemenea „omul rau” din film Bill Paxton joaca un rol genial.

Despre ce este vorba in acest film? PE SCURT: Doi agenți operativi de la birouri federale concurente sunt forțați să lucreze împreună.

În ultimul an, agentul DEA Bobby Trench (Washington) şi ofiţerul forţelor navale americane de informaţii Marcus Stigman ( Mark Wahlberg) au lucrat sub acoperire ca membri ai aceluiaşi departament de anti droguri. Insa niciunul dintre ei nu ştie însă că celălalt este un agent federal sub acoperire, astfel că la început au încredere unul în celălalt la fel de mult ca şi în criminalii pe care trebuie sa ii prinda.

Atunci când încercarea lor de a se infiltra într-un cartel de droguri mexican şi de a recupera milioane de dolari, o ia razna, Trench şi Stigman sunt brusc renegati de către superiorii lor. Acum că toată lumea vrea ca ei să ajungă în închisoare, sau sub pământ, singura lor soluţie este să facă echipă şi să se bazeze unul pe celălalt. Din nefericire pentru urmăritorii lor, din cauza că băieţii buni au petrecut ani de zile pretinzând a fi răi, au învăţat şi câteva trucuri de-a lungul timpului.


Scene de senzatie….

Actrita Paula Patton, cunoscuta publicului din Mission Impossible: Ghost Protcol, joaca alaturi de Mark Wahlberg si Denzel Washington in thriller-ul 2 Guns. Desi joaca un rol dur, de agent DEA, actrita a reusit sa fure toata atentie cu o scena nud pe care o are in film, alaturi de Denzel Washington.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont