Dragostea este foarte frumosa, insa nu exista relatie fara probleme. In timp apare monotonia, plictiseala, apoi certurile si daca nu intervenim la timp relatia se poate sfarsi. Student pe net va da cateva sfaturi ca sa va salvati relatia pana nu este prea tarziu:

Sfaturi in dragoste: cum sa-ti pastrezi relatia frumoasa

– Adu-i aminte de cine s-a îndrăgostit! Amintiţi-vă de momentele de început, vizitând locurile pe care le frecventaţi la începuturile relaţiei voastre, reluând activităţi plăcute din acea perioadă.
–  Alungă monotonia – fii inventiv, spontan şi, din când în când, vino cu mici atenţii. Pregăteşte-i o cină romantică, o ieşire în doi sau pur şi simplu fă-i o surpriză plăcută.
–  Păstrează anumite zone de mister – nu-i spune toate detaliile despre tine şi activităţile tale. Lasă-l să te descopere singur.
–  Acordă atenţie felului în care te îmbraci, chiar şi atunci când eşti acasă.
–  Comunică-i emoţiile şi sentimentele tale, încurajându-l şi pe el să le comunice pe ale lui.
–  Încurajează-i gesturile de tandreţe, dovezile de iubire şi transmite-i că ai aprecia dacă acestea ar fi mult mai dese.
În orice cuplu există atât perioade foarte bune, cât şi perioade mai reci, conflictuale. Însă important este nu să le evitaţi, ci să ştiţi să le abordaţi adecvat; să le observaţi, să treceţi peste ele, să vă reorganizaţi, să creşteţi ca şi cuplu.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont