Site bursa transporturilor rutiere de marfuri interne si internationale

Bursă electronică a transporturilor rutiere de mărfuri interne şi internaţionale.

O bursa electronica de transport este un program informatic care functioneaza pe Internet. Aplicatia principala a acestor programe este transportul rutier de marfa deoarece spre diferenta de transportul feroviar, fluvial, maritim, aerian si de persoane, piata transportului rutier de marfa este cea mai atomizata, cu cel mai mare numar de operatori, dastorita accesului facil la aceasta piata.

Cum functioneaza bursa de transport?

Cei care au marfa de transportat si cauta solutie de transport publica descrierea marfii si ruta. Aceasta este o cerere de transport. Cererile de transport sint examinate de transportatorii care folosesc bursa. Transportatorii interesati contacteaza proprietarul anuntului si formuleaza oferta de transport. Pe anumite burse, cum este si BursaTransport, se pot publica nu numai marfuri de transportat ci si camioane disponibile pentru transport. Aceste anunturi sunt folosite de cei ce au marfa de transportat. In acceptiunea BursaTransport, o bursa este “locul unde se intalnesc cererea de transport cu oferta de transport”.

Pentru a deveni membru trebuie sa va creati un cont gratuit.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont