Somnul de frumuseţe nu este un mit şi nici un capriciu al doamnelor

Oamenii care sunt privaţi de somn perioade lungi de timp sunt percepuţi drept neatractivi, pentru sexul opus, şi nesănătoşi, pentru ambele sexe, arată studiul oamenilor de ştiinţă de la Institutul de cercetare Karolinska din Stockholm.

Zeci de subiecţi, bărbaţi şi femei în floarea vârstei, au fost fotografiaţi după un somn odihnitor şi după mai mult de 24 de ore nedormite. Fotografiile au fost făcute într-un cadru fix, fără să se aplice machaij şi cu o lumină identică. Voluntarii care au analizat fotografiile nu au ezitat să aleagă aproape în unanimitate varianta odihnită a subiecţilor drept atractivă şi să respingă feţele obosite.

Aşadar conceptul de somn de frumuseţe nu este o invenţie.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont