Staples.com îţi pune la dispoziţie o pagină de citit, după care trebuie să răspunzi la mai multe întrebări. După notarea răspunsurilor, programul îţi poate spune care este viteza ta de citit şi îţi poate oferi spre comparare media vitezei la elevi, studenţi sau profesori. În plus, poţi compara rezultatul tău cu recordul în materie, care este de 4.700 de cuvinte pe minut.

PS: Viteza medie pentru un adult este de 300 de cuvinte pe minut, ceea ce înseamnă că o persoană care obişnuieşte să citească poate parcurge romanul „Război şi Pace”, care are aproximativ 560.000 de cuvinte în limba engleză, în 11.866 de minute!


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont