Doi indivizi au fost arestaţi şi trimişi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanţa sub învinuirea că au racolat două tinere, pe care le-au vândut proxeneţilor. Unul dintre făptaşi este student la Facultatea de Teologie.

Student la teologie - traficant de persoane

Traficanţii de persoane, Marian Sorin Bălan (22 de ani), din Hârşova şi Valentin Mazilu (32 de ani), din comuna Seimeni, judeţul Constanţa, au fost prinşi în flagrant delict în timp ce încercau  să o vândă pe M. G., de 18 ani, în schimbul a 1000 de euro.

În timpul anchetei procurorii au mai descoperit o altă victimă a acestora, S. I. (20 de ani).

Anchetatorii au arătat că fetele provin din zone sărace ale judeţului. Cei doi le-au racolat în luna mai şi le-au convins să vină în Constanţa unde ar fi urmat să muncească pe litoral.

În loc de locurile de muncă promise tinerele au fost încuiate într-un apartament din Constanţa, le-au bătut şi le-au silit să se prostitueze. Clienţii erau selectaţi prin intermediul anunţurilor postate on-line pe un site.

Cei doi au fost arestaţi de Tribunalul Constanţa pentru 29 de zile, iar la data de 28 iunie a.c. au fost finalizate cercetările, fiind întocmit rechizitoriul prin care au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane, faptă pedepsită cu închisoarea de la  5 la 15 ani.

Cazul a fost instrumentat de poliţiştii Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu cei de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime Constanţa.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont