Romania este o tara foarte frumoasa, cu aprope toate formele de relief, insa trebuie sa o protejam. Cu parere de rau plajele din Romania nu arata asa cum ar trebui, sunt cu mult mai murdare decat in alte tari, si e pacat… Exista insa o organizatie care se ocupa cu protejarea si curatarea mediului.

Campania "Litoral curat"

Organizaţia ecologistă Mare Nostrum va amplasa pe plaja Modern un centru de informare pentru atragerea atentiei asupra necesitătii colectării deseurilor.

Cea de-a saptea editie a campaniei „Litoral Curat” este desfășurată de  organizatia Mare Nostrum, în perioada iulie – octombrie, pe două plaje de pe litoral. Una dintre ele este Modern, iar cealaltă urmează să fie stabilită ulterior.

Obiectivul principal al campaniei este de a atrage atenţia asupra importantei colectării deseurilor numai în zonele special amenajate, precum si importanta reciclării materialelor recuperabile.

Cand va avea loc campania?

Campania se derulează cu sprijinul voluntarilor, care le vor recomanda turistilor să adopte un comportament responsabil faţă de plajă şi mare. Ei vor fi prezenti la punctele de informare în zilele de miercuri şi joi, între 14.00 și 18.00, în timp ce de vineri până duminică pot fi găsiţi între 10.00 şi 18.00.

Se organizeaza tombole

Turiştii care vor arunca selectiv deşeurile la coşurile de gunoi vor putea participa la tombolele organizate de Mare Nostrum, având şansa de a câştiga unul dintre premiile puse în joc.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont