Tabere pentru studenti in vara lui 2011

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, respectiv Direcţia pentru Studenţi organizează, prin Casele de Cultură ale Studenţilor şi Complexul Cultural Sportiv Studenţesc „TEI”, în perioada 13 iulie – 10 septembrie, Programul „Tabere Studenţeşti Tematice ”.

Studenţii beneficiază de 7880 de locuri în taberele tematice, în 10 serii de 5 zile,  în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură şi de activitatea depusă în cadrul organizat la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice sau sportive. În perioada taberelor tematice studenţeşti, studenţii beneficiază în mod gratuit de cazare, masă, precum şi program de activităţi tematice, ce oferă cadrul optim de petrecere a timpului liber într-un mod stimulativ pentru interacţiune şi dezvoltare personală.

15% din locurile de tabără sunt alocate pentru cazuri sociale, studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau plasament familial şi cei care beneficiază de burse sociale.

Studenţii vor completa şi depune o cerere tip , pentru acordarea unui loc de tabără, la secretariatele facultăţilor în perioada 17 – 23 iunie.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont