Sony a anunțat noul său produs, o tabletă de 13 inch cu touchscreen e-ink și suport pentru stilou, conceputa in special pentru studenți. 

Tableta dispune de un display destul de mare, având o diagonală de 13 inch, touchscreen e-ink, rezoluție de 1200 x 1600 pixeli, suport pentru stilou, 4 GB de memorie internă și posiblitate de extindere a memoriei prin card microSD, dar și conectivitate Wi-Fi b/g/n.

În prezent, tableta prototip este capabilă de a lua notițe, însă acceptă numai documente PDF. Este la fel de mare ca o foaie A4, mai exact 233 x 310 x 6.8 și are o greutate de 358 grame. Sony a promis o autonomie a bateriei de trei săptămâni fără a folosi Wi-Fi.

Sony va prezenta tableta la o expoziție pentru studenți în Tokyo peste două zile. Dacă această tabletă va atrage atenția câtorva universități recunoscute, am putea vedea o lansare globală pe viitor.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont