Sute de joburi in Europa pentru profesionistii din domeniul medical disponibile la Targul Virtual!

Cele mai mari companii de recrutare din lume cauta personal medical din Romania pentru spitalele si clinicile din Europa! Intre 28 noiembrie si 18 decembrie, cei care sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul medical vor avea sansa sa aplice online la sute de oferte atractive si sa discute in timp real cu reprezentantii centrelor medicale.

Targul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical ajuns la cea de-a 9-a editie ofera sansa medicilor din orice specializare, asistentilor medicali, infirmierilor, stomatologilor, fizioterapeutilor, moaselor, absolventilor de Medicina, dar si personalului medical auxiliar sa aplice de acasa, din fata unui calculator sau a unei tablete la job-urile puse la dispozitie de companiile de recrutare. Cu un simplu click aici www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx cei care se afla in cautarea unui loc de munca pot intra pe platforma care le ofera accesul in cadrul Targului Virtual in mod gratuit.

In cadrul Targului Virual de Job-uri pentru Personalul Medical recrutorii cauta specialisti pentru a profesa in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Belgia, Elvetia, Austria, Luxemburg, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Candidatii trebuie sa se inregistreze mai intai pe site-ul www.careersinwhite.com si sa isi incarce CV-ul, iar mai apoi vor avea acces la toate informatiile legate de recrutori si de job-urile pe care acestia le ofera. Mai mult decat atat, in cadrul Targului Virtual acestia pot sa discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat si astfel sa obtina toate informatiile de care au nevoie cu privire la job-urile care ii intereseaza. Targul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical este gratuit si deschis publicului din intreaga lume timp de 3 saptamani, non-stop. Cei ce-si doresc un loc de munca in domeniul medical sunt invitati pe aceasta cale sa discute cu agentiile de recrutare, sa afle raspunsurile la toate intrebarile si sa aplice online la orice post disponibil.

Asadar, incepand cu 28 noiembrie, personalul medical din Romania este asteptat la Targul Virtual de Job-uri in domeniul medical pe platforma online Careers in White, pentru a-si gasi job-ul mult dorit!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont