Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş are în administrare patru cămine studenţeşti. Aici, pot fi cazaţi studenţi şi familii de studenţi de la învăţământul de stat, cursuri de zi, care au domiciliul în afara muncipiului Târgu Mureş, precum şi studenţi străini bursieri ai statului român. Iată care sunt taxele.

În căminul nr. 1 taxa e cuprinsă între 275 de lei/pers./lună şi 95 de lei/pers./lună, în funcţie de forma de învăţământ. În căminul nr. 2, taxa este între 205 lei/pers./lună şi 25 de lei/pers./lună. La nr. 3, costă între 200 de lei/pers./lună şi 20 de lei/pers./lună. La nr. 4, taxa e cuprinsă între 210 lei/pers./lună şi 30 de lei/pers./lună.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont