Nu o lasa sa isi exprime emotivitatea hormonala. Copleseste-o cu propriile tale emotii in asemenea masura incat sa nu mai aiba timp de ale ei.
Stai cat mai departe de ea pe timpul celor noua luni de cosmar. Spune-i ca faci ore suplimentare la munca pentru venituri suplimentare.
Implic-o in cat mai multe activitati cu profil matern, cursuri Lamaze, asociatii pentru copii, grupuri de femei insarcinate, pe net, pe strada, printre prieteni si vecini. Orice ii poate ocupa timpul si energia negativa.
Angajeaza-i o doula, femeie specializata in nasteri, cu experienta in domeniu, care acorda sprijin emotional viitoarei mamici, in timpul sarcinii, in timpul nasterii si imediat dupa.
Poarta-te foarte firesc cu ea, ca si cum nu ar fi insarcinata. Invat-o si pe ea sa nu acorde importanta sarcinii

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont