Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, organizează la București, în perioada 11 – 12 octombrie 2012, conferința cu tema „Parteneriate pentru calitatea în învățământul superior”, eveniment derulat în cadrul proiectului „Comunitate universitară pentru managementul calităţii în învăţământul superior”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Evenimentul se adresează personalului implicat în învăţământul superior: persoane cu funcţii de conducere, monitorizare, evaluare și control și personal implicat în dezvoltarea programelor de studii universitare.

Bulevardul Carol I, nr. 11, 700506, Iaşi, tel: 0232/201305, fax: 0232/201710, e-mail: quality@uaic.ro

Persoane de contact: prof. univ. dr. Luminiţa IACOB, purtător de cuvânt sau Alexandra VOSNIUC, tel.: 0232 201102 int. 2342, e-mail: alexandra.vosniuc@uaic.ro

Pentru informaţii suplimentare despre proiect, accesați www.quality.uaic.ro. Pentru informaţii despre Fondul Social European şi Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, accesaţi www.fseromania.ro.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont