Websitul oficial al Universitatii Ovidius din Constanta: noul portal www.univ-ovidius.ro

Websitul www.univ-ovidius.ro – noul portal al Universității „Ovidius” din Constanța. Cu o interfață nouă, modernă și dinamică, portalul reflectă întreaga activitate desfășurată în toate compartimentele vieții academice ovidiene. Alături de mesajul rectorului – prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure, istoricul și cartea de vizită ale universității, portalul oferă informații complete despre conducerea universității, serviciile oferite studenților și cadrelor didactice, evenimentele desfășurate la universitate, o arhivă ce conține documente importante elaborate de Consiliul de administrație și Senat. Un capitol aparte este dedicat admiterii 2012, cu o paletă largă de informații ce vizează fiecare facultate în parte.
Realizatorii site-ului sunt membrii Biroului de promovare și relații publice, web designer – Gabriel Voicu.
„Noua conducere a universității și-a propus o mai bună integrare a instituției de educație și cercetare în comunitatea locală și națională, și-a propus transparență, un spirit novator, iar acesta este un alt pas important în procesul de modernizare a întregii rețele de comunicare”, a declarat, cu prilejul lansării portalului, prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure, rectorul Universității „Ovidius” din Constanța.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont