Scris Student

Felul în care scrii poate dezvălui foarte multe depre tine şi despre personalitatea ta de student.  Student pe net iti dezvaluie ce tip de student esti in functie de felul in care scrii. Sa vedem!

Creierul este cel care îţi ghidează mâna şi mişcările pe care le faci sunt oarecum inconştiente. Astfel scrisul devine o extensie şi o oglindire sinceră a personalităţii tale, cu bune şi rele.

Iată câteva reguli de interpretare de care să ţii cont când îţi analizezi scrisul:

Presiunea

Presiunea cu care un student apasă pe hârtie atunci când scrie dezvăluie forţa interioară de care aceasta dispune şi modul în care ia decizii în diverse situaţii. Cei care scriu apăsat sunt hotărâţi şi iau decizii pe care le menţin.
Studentii care ating delicat foaia cu vârful pixului sau creionului se hotărăsc mai greu şi adesea se răzgândesc în privinţa deciziilor luate.

De asemenea, presiunea mai indică nivelul de energie şi determinarea. Cu cât scrisul este mai ferm şi apăsat, cu atât studentul în cauză dispune de mai multă energie fizică, dar şi intelectuală.

Înclinaţia scrisului

Înclinaţia indică răspunsul emoţional al celui care scrie faţă de factorii externi. O înclinare spre dreapta (/////) indică faptul că studentîn cauză răspunde puternic la situaţiile emoţionale. Sunt studenti calzi şi afectuosi, care „gândesc” cu inima.

Cei care au un scris vertical (|||||) încearcă să îşi menţină întotdeauna sentimentele sub control. Pentru ei raţiunea este mai importantă decât emoţiile.

Studentii care au un scris inclinat spre stânga (\\\\\) nu îşi exprimă întotdeauna sentimentele şi emoţiile şi sunt catalogati adesea drept studenti reci şi indiferenti.

Spaţierea

Distanţa dintre litere şi cuvinte poate arăta modul în care un student relaţionează şi se situează faţă de exterior. Cu cât distanţa dintre litere este mai mare, cu atât studentul în cauză are o minte mai „deschisă” şi acceptă cu uşurinţă idei noi.

Cu cât spaţiul este mai mic, cu atât un student este mai conservator şi rigid.

Dimensiunea

Dimensiunea literelor indică relaţia dintre logică şi sentimente. Literele voluminoase indică un student încrezător în forţele proprii. Literele de dimensiuni exagerate arată nevoia de fi în centrul atenţiei.

Studentii care au un scris mic sunt introvertiti, dar au o capacitate de concentrare destul de ridicată şi abilitatea de a se concentra asupra detaliilor.

Linia de bază

Linia de bază este linia imaginară pe care se aşază partea de jos a literelor. Forma acesteia indică stabilitatea emoţională a unei studenti.

Un student care are o linie de bază perfect dreaptă este tensionat şi excesiv de disciplinat. O linie de bază extrem de neregulată indică fluctuaţii emoţionale puternice.
Linia de bază ascendentă denotă optimism, iar cea descendentă pesimism, oboseală sau depresie.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont