Cea mai scumpă maşină cumpărată, în 2011, de un român costă aproape 700.000 de euro.

Cea mai scumpă maşină cumpărată anul trecut de un român este SLR Cabrio Desire by FAB Design.

Maşina-OZN dispune de 700 de CP, pe benzină, şi este fabricată în 2010. Se vinde cu nici mai mult, nici mai puţin de 678.300 de euro.

Pe locul doi în topul celor mai scumpe maşini cumpărate de români se află Maybach 57 S, în valoare de 384.400 de euro. Maşina se laudă cu un motor de 6.000 de centimetri cubi şi 612 cai putere.

Maşina de pe locul trei valorează 375.000 de euro. LFA Coupe îşi merită banii şi renumele de monstru al adrenalinei: motor pe benzină de 4.805 centimetri cubi şi 552 de cai putere.

Pe celelalte poziţii sunt maşini la fel de puternice. Şi, totodată, la fel de scumpe: Phantom Drophead, Lamborghini Gallardo, Ferrari FF Coupe sau Panamera 4S.

 


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont