Young Leaders Forum – oportunitate de dezvoltare pentru tineri

Institutul pentru Diplomație Culturală invită studenții Universității din București să participe la programele „Young Leaders Forum” și la activitățile care vor avea loc în următoarele luni la Berlin, Washington, Viena, Paris şi Londra. Primul eveniment va începe pe 9 iulie și se va desfășura la Berlin.

Young Leaders Forum a fost conceput cu scopul de a reuni studenți și tineri profesioniști (cu 1 – 2 ani de experiență) din diverse țări care să împărtășească idei și experiențe culturale specifice locului de unde vin.

În cadrul programului participanții vor avea ocazia, prin participarea la prelegeri și ateliere de lucru, să își dezvolte o rețea de contacte atât pe plan social, cât și profesional. Seminariile vor dura o săptămână, iar prezentările vor fi făcute de experți din mediu academic sau societatea civilă și oameni cu pregătire politică. De asemenea, pe parcursul evenimentelor tinerii vor avea ocazia să viziteze orașul unde va avea loc activitatea pe care și-o aleg (Berlin, Washington, Viena, Londra, Helsinki sau Bruxelles).

Care sunt avantajele participării la evenimentele Young Leaders Forum:

Experiență internațională
Crearea de rețele sociale și derularea unor activități sociale interesante
Dezvoltarea inițiativelor de conducere

Pentru a afla mai multe informații despre condițiile și programul evenimentelor din vara anului 2012 incluse în Young Leaders Forum, vizitați site-urile: www.icd-ylf.org și http://youtu.be/A9RYvlRTJ08 sau trimiteți un email la adresa applications.ylf@culturaldiplomacy.org.

Fondat în 1999, (în 2001 în Germania), Institutul pentru Diplomaţie Culturală este o organizaţie internaţională non-guvernamentală non-profit cu sedii în Statele Unite, Bulgaria, Croaţia, Ecuador, Slovenia, România şi Germania.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont