Zeci de grauri, găsiţi morţi într-un cartier din Constanţa. Păsările au murit de frig

Specialiştii spun că păsările au murit din cauza frigului sau a lipsei hranei. Suspect este însă faptul că toate păsările au murit în acelaşi timp şi au fost găsite laolaltă. Sâmbătă dimineaţa, oamenii care locuiesc în zona Far au numărat 32 de grauri decedaţi. Păsările moarte zăceau în zăpadă şi pe crengile copacilor din zonă. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare (DSV) Constanţa au crezut că păsările au fost otrăvite, că au mâncat, cel mai probabil, boabe tratate, pe care le-au găsit lângă calea ferată care trece prin zonă şi ajunge în Portul Constanţa.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare au crezut iniţial că păsările au fost otrăvite, iar după necropsie au stabilit că erau deshidratate. Cauza exactă a decesului se va şti după examenele toxicologice şi virusologice.
taguri

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont