Daca ai un ciocan toate lucrurile din jur ti se par cuie.


Cel mai bun design grafic pentru logo-ul agendei culturale a municipiului Sibiu!

Peste 30 de studenţi ai Universitaţii „Lucian Blaga” din Sibiu se întrec în selectarea celui mai bun design grafic pentru logo-ul agendei culturale a municipiului Sibiu pentru anul viitor care va sta sub semnul „Sibiu SMART”. Concepţia grafică desemnată câştigătoare va fi premiată cu 1000 lei de conducerea ULBS şi ar putea deveni imaginea Sibiului pentru anul viitor.

Luni, 19 noiembrie, la ora 24.00, expiră termenul pentru înscrierea propunerilor, iar câştigătorul va fi desemnat miercuri, 21 noiembrie.

„Au fost înregistrate peste 30 de lucrări ale studenţilor sibieni. Ele urmează să fie analizate de comisia special creată în rândul ULBS care va desemna câştigătorul. Ulterior, varianta aleasă va fi înaintată Primăriei Sibiu spre analiză”, a declarat purtătorul de cuvânt al ULBS, Daliana Drăguţescu.

Ideea concursului a fost lansată pentru că, aşa cum este prevăzut în agenda culturală a anulii 2013, Sibiul SMART îşi propune să celebrează cunoașterea, inventivitatea, creativitatea și pasiunea.

Potrivit ULBS, indiferent dacă designul ales de studenţi pentru logo-ul „Sibiu SMART”, va fi sau nu agreat de cei aflaţi la cârma Primăriei Sibiu, cea mai bună lucrarea va fi răsplătită aşa cum s-a anunţat.

Câștigătorul va primi un premiu de 1000 lei oferit de către rectorul ULBS,Ioan Bondrea, iar toți participanții își voi putea vedea creațiile într-o expoziție găzduită de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Student in Campus Sibiu

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte