Cand am citit despre lucrurile rele cauzate de bautura, m-am lasat de citit.


Sibiu: Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane vă invită la vizionarea producţiei DVD In Vino Veritas

Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane vă invită la vizionarea în premieră a producţiei DVD In Vino Veritas, proiect realizat de studenţi de la specializările Jurnalism, respectiv Comunicare şi Relaţii Publice, sub îndrumarea specialistului de film Günter Czernetzky din München, Germania. Prezentarea va avea loc miercuri, 16 ianuarie 2013, ora 12,00 la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane (str. Brutarilor nr. 3), sala M2.
Seria de minireportaje  In Vino Veritas  este o culegere de istorisiri şi experienţe de viaţă adunate din satele de pe Valea Târnavelor şi are ca temă centrală tradiţia vinului din satele săşeşti Alma Vii, Aşel, Băgaciu, Biertan, Bălcaciu, Dârlos, Valea Lungă, Moşna, Motiş, Târnava, Richies, Şeica Mică şi Jidvei. Vizionarea va fi urmată de discuţii cu studenţii care au participat la realizarea scurtmetrajului şi cu producătorul, regizorul Günter Czernetzky.

Proiectul a fost coordonat de conf. univ. dr. Ioana-Narcisa Creţu, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, iar studenţii au fost initiaţi în realizarea materialelor video de preparator univ. Aniela Corlăteanu.

In vino Veritas este cel de-al patrulea DVD realizat cu regizorul Günter Czernetzky, iar fiecare proiect a luat parte la concursul internaţional CIVIS Media Prize, ce premiază anual la Berlin producţiile media pe tema integrării şi diversităţii culturale .

Persoană de contact: conf. univ. dr. Ioana-Narcisa Creţu – Prodecan cu probleme studenţeşti şi relaţii internaţionalee-mail:  ioana.cretu@ulbsibiu.ro


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Student in Campus Sibiu

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte