1000 de bilete gratuite la meci pentru studenti si elevi

La initiativa primarului municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, Fotbal Club Unirea va face cadou elevilor din scoli si licee, dar si studentilor de la Universitatea „1 Decembrie 1918”, bilete la partida pe care „alb-negrii” o vor disputa duminica pe stadionul „Cetate”.

In incercarea de a readuce tineretul pe stadionul „Cetate” si de a umple tribunele in fata unui adversar de traditie, UTA Arad, clubul de fotbal din orasul Marii Uniri va oferi elevilor si studentilor, gratuit, 1.000 de bilete.

Potrivit reprezentantilor clubului, joi, 6 octombrie, in pauza mare, presedintele executiv al Unirii, Ioan Dida, impreuna cu trei jucatori se vor afla la Colegiul „Horea, Closca si Crisan” din Alba Iulia, unde vor imparti o parte din tichetele de acces, restul urmand a fi distribuite profesorilor de educatie fizica si sport ale celorlalte institutii de invatamant din Alba pentru a fi inmanate elevilor si studentilor. In etapa cu numarul 8 din Liga a II-a, uniristii vor primi vizita gruparii UTA Arad, duminica, 9 octombrie, cu incepere de la ora 11.00.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont