Pentru inscrierea la concursul de admitere la studii universitare de masterat sunt necesare urmatoarele acte (într-un dosar plic):

1. cererea de înscriere (tip) pentru concursul de admitere în învatamântul universitar. Descarca cererea

2. certificatul de nastere, în copie legalizata;

3. certificatul de casatorie, in copie legalizata, pentru candidatele casatorite;

4. diploma de licenta sau adeverinta de licenta (pentru promotia 2010), în original;

Candidatii care au finalizat studiile de licenta in strainatate vor prezenta la dosarul de inscriere traducerea (in limba romana/engleza) autorizata a Diplomei de Licenta si a Foii matricole si Atestatul emis de Ministrerul Educatiei si Cercetarii din Bucuresti (CNRED) pentru echivalenta actelor de studii emise in strainatate cu cele emise in Romania;

5. adeverinta medicala tip M.S. 18.1.1., eliberata de cabinetele medicale scolare sau de medicii de familie – dupa caz – de care apartin (din care sa rezulte ca sunt apti pentru domeniul sau specializarea la care candideaza). Adeverinta respectiva va fi insotita de rezultatele investigatiilor medicale cu privire la radiologia pulmonara si serologia sangelui (VDRL), efectuate la cabinetele de specialitate din policlinica (eliberate cu cel mult 30 de zile inainte de data inscrierii la concurs). Candidatii cu afectiuni cronice vor prezenta adeverinte medicale vizate de Comisia medicala judeteana de orientare scolara si profesionala din Constanta.

În adeverintele respective se va mentiona – în mod expres – gradul deficientelor, în functie de localizarea acestora, conform criteriilor medicale de orientare scolara si profesionala, din Ordinul Ministerului Sanatatii nr.427/1979. Nedeclararea acestor afectiuni atrage dupa sine consecintele institutionale în vigoare.

6. patru fotografii color, tip buletin/carte de identitate;

7. chitanta de plata a taxei de inscriere sau, unde este cazul, adeverinta sau documente din care sa rezulte motivul pentru scutirea de taxa de inscriere;

8. foaia matricola sau adeverinta (in original sau in copie legalizata) din care sa rezulte mediile obtinute la studii de licentaTags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont