842 de locuri bugetate şi 6.770 de locuri cu taxă vor fi puse la dispoziţia celor care doresc să devină studenţi la zi ai Universităţii Babeş-Bolyai în urma admiterii in sesiunea din septembrie 2012.

Cele mai multe locuri fără taxă disponibile la nivel de licență, liniile de studiu la zi vor fi la Facultatea de Istorie şi Filosofie – 102 de locuri bugetate, la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială – 90 de locuri fără taxă disponibile, respectiv la Facultatea de Biologie şi Geologie, unde vor fi disponibile 73 de locuri bugetate.

Cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai va avea loc în perioada 10-21 septembrie 2012, înscrierea şi selecţia candidaţilor, precum şi afişarea rezultatelor la cele 21 de facultăți din cadrul UBB urmând să aibă loc conform calendarului afişat pe site-ul http://admitere.ubbcluj.ro/grafic-licenta.html.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont