Casa Universitarilor şi Studenţilor din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a găzduit, expoziţia personală de fotografii artistice a lect. univ. dr. Virgiliu Jireghie, cadru didactic în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Umaniste, Politice şi Administrative a UVVG, cu titlul „Dor de Codru Moma”.

Înscrisă în cadrul programului „Zilelor Aradului”, vernisajul s-a bucurat de prezenţa dl. prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rectorul fondator şi preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, Arhiepiscopul Timotei Seviciu, prof. univ. dr. ing. Corneliu Maior, prof. univ. dr. Ioan Darău şi a unui numeros public format din cadre didactice, studenţi, masteranzi, doctoranzi şi postdoctoranzi, dar şi iubitori de artă fotografică.

După expoziţii în România dar şi în Canada, Franţa, Italia, Rusia, Germania, Ungaria şi peste 10 albume de artă fotografică, Virgiliu Jireghie s-a aflat la cea de-a 37-a expoziţie personală.

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, a prezentat personalitatea artistică a autorului şi a subliniat că „Dor de Codru Moma” este de fapt o pledoarie pentru a cunoaşte şi mai bine istoria, religia, natura, folclorul din munţii Codru Moma. Poezia imaginii te cucereşte treptat şi te îndeamnă să vizitezi aceste locuri binecuvântate de Dumnezeu”.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont