Afla cum sa devii un lider autentic participand la LEADERS Education

Optimist. Organizat. Inovativ. Flexibil. Hotarat. Vizionar. Motivational. La ce te gandesti cand vezi insiruirea de mai sus? Nu iti cunoastem raspunsul, insa, ele sunt, in opinia specialistilor, calitatile liderului unei echipe de succes.

Trebuie sa admitem ca inevitabil suntem mereu parte a unei echipe. La facultate sau la serviciu, cu prietenii sau cu familia formam un grup condus de un lider formal sau informal care precum antrenorul unei echipe sportive seteaza strategia dupa care va juca echipa. Liderul echipei are un impact crucial asupra membrilor acesteia. El isi motiveaza colegii si are mereu in minte imaginea de ansamblu a obiectivului pentru care toti muncesc. De asemenea, un bun lider nu uita niciodata ca echipa lui este definitia a ceea ce reprezinta.

Daca esti deja liderului unei echipe sau iti doresti sa devii un lider autentic vino si afla cum sa-ti construiesti echipa invingatoare participand la LEADERS Education. Te poti inscrie la: http://www.leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/ pana in data de 3 Mai 2012, pentru editia desfasurata in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”.

Aceasta este un program complex de dezvoltare in materie de leadership pentru studenti, cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Fiecare sesiune de training este organizata in jurul unui concept distinct, care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor si la formarea lor ca viitor lideri ai Romaniei. Programul aduce, pe langa informatiile teoretice oferite intr-o maniera profesionista, si o latura practica in care lideri romani din diverse arii de activitate (cultura, afaceri, medicina), le prezinta studentilor modul in care au reusit sa creeze echipe, sa faca performanta, sa inspire oameni sau sa aduca progresul.

Partenerii programului sunt: Pfizer, Ascendis, Flanco, MedLife, Hostway, ACCA, Publica si Benq.

Te asteptam!
Fundatia LEADERS

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont