In ziua de azi Starbucks este mult mai mult decat o simpla cafenea; este un stil de viata!

Starbucks este cea mai mare retea de cafenele din lume, cu o traditie de peste 20 ani. Cunoscuta in special pentru specialitatile de cafea, in timp, produsele companiei s-au diversificat, ea ajungand sa ofere ceai, bauturi racoritoare si produse de patiserie. În noiembrie 2008, Starbucks Coffee Company număra peste 16.000 de locații în 44 de țări, fiind lider mondial în prăjirea cafelei și vânzarea cu amănuntul. În plus față de cafeaua măcinată, și băuturile de tip espresso, localurile Starbucks servesc și ceai și băuturi îmbuteliate, și produse de foietaj, și sandwich-uri deja preparate.

Unele shopuri Starbucks se afla in interiorul altor locatii :magazine, supermarketuri sau librarii.

Numele Companiei este format dintr-un joc de cuvinte intre un personaj al cartii Moby-Dick si o statiune miniera, prelucrat ulterior intr-o sigla reprezentand o sirena.

In ziua de azi Starbucks este mult mai mult decat o simpla cafenea; este un stil de viata, fiind cunoscute aparitiile unor vedete ca Britney, Madonna, Jessica Simpson tinand in mana o cafea cu aroma lor favorita, in timp ce cutreiera magazinele sau bulevardele Los Angeles-ului.

Daca esti dependent de cafeaua Starbucks, afla ca la Constanta s-a deschis cel de-al doilea local. Noua locatie este la City Park Mall. Aceasta este a doua cafenea Starbucks din Constanta, dupa cea de la Maritimo Shopping Center.

Se naste o noua generatie! Generatia Starbucks!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont