Duminica, 19 mai, in intervalul orar 19:00 – 21:15, la Iasi are loc cea de-a XVI-a editie a evenimentului Memorialul Lumanarilor Aprinse, eveniment organizat de ARAS Iasi.

Manifestarea va incepe cu Marsul Tacerii, pe traseul Parcul Copou (Teiul lui Eminescu) – Bulevardul Carol – Fundatie – Bulevardul Stefan cel Mare. In Piata Unirii, de la ora 20:00, vor fi aprinse lumanari si vor fi desfasurate quilt-uri, la ora 20:30 este programat un concert folk live, iar la ora 21:15 vor fi lansate lampioane.

Acesteti initiative se vor alatura celei mai ample miscari de luptă anti-SIDA mii de ieșeni alături de membri ai ONG-urilor, reprezentațti ai instituțiilor publice,companii private, numeroși parteneri media, licee, grupuri cu inițiativa artițti cunoscuți, toți mobilizându-se pentru a combate discriminarea, pentru a oferi sprijin și înțelegere persoanelor seropozitive si pentru a comemora pe cei care au pierdut lupta cu HIV/SIDA. Pentru toți cei care nu au mai avut puterea de a lupta, pentru cei care trăiesc cu acest virus și trebuie să înfrunte zilnic nu numai boala ci și stigmatul și discriminarea, trebuie să dăm dovadă de înțelegere și solidaritate și să participăm la memorial. Alătură-te Marșului Tăcerii, duminică, 20 mai, începând cu ora 19:00 în Parcul Copou (lângă Teiul lui Eminescu) și aprinde o lumânare pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt începând cu ora 20:00. JUL Baldovin, Andrei Bauer si formatia Descântec vor aduce un tribut persoanelor decedate din cauza SIDA iar la finalul serii vom avea nevoie de cât mai multe mâini pentru a lansa către cer lampioane inscripționate cu prenumele celor care nu mai sunt printre noi.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont