S-a dat startul la reduceri. Începând cu data de 1 august şi până la data de 1 octombrie, articolele de primăvară-vară se vând în toată ţara la preţ redus, informează România TV.

Perioada mult așteptată de reduceri a început oficial în Romania iar București Mall si Plaza România au ales să răsplătească fidelitatea clienților printr-o serie de mecanisme speciale de premiere, care adaugă și mai multă atractivitate reducerilor substanțiale practicate de comercianți. Reducerile pleacă de la 10% şi pot ajunge în unele cazuri până la 90%. Dacă zilele trecute o pereche de pantofi costa 119 de lei, în această perioadă aceiaşi pantofi au un preţ de 19 lei.

Un alt exemplu este acela al unei rochii, care până acum costa 145 de lei.

Odată cu reducerile rochia costă doar 35 de lei. Comercianţii aşteaptă ca cea mai mare parte a stocurilor să se vândă în primele săptămâni.

”Reducerile de vară sunt cele mai așteptate de pasionații de shopping, iar anul acesta îi implicăm activ pe clienții noștri în campaniile desfășurate. Ne-am pregătit pentru o vară dinamică cu multe surprize, miza noastră fiind crearea unei oaze de răcoare, relaxare și bună dispoziție. Mecanismele dezvoltate pe modelul tombolei și a premiilor instant pornesc din dorința de a interacționa cu fiecare dintre clienții noștri. Vara aceasta premiem shoppingul și fidelitatea cumpărătorilor!”, a declarat Roxana Dumitru, Marketing Director Anchor Grup.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont