Ce este un stras dentar ? Este o bijuterie aplicata pe dinte. Este in tendinte, foarte atragator si iti lumineaza zambetul! Adesea se foloseste un stras care imita diamantul, dar in aceeasi masura poti alege unul cu nuanta care iti place auriu, rosu, albastru etc, sau poate fi sidefat, stralucitor, mat, in forma de steluta, inima, floare, dupa preferinta.

Avantajele si dezavantajele bijuteriilor dentare

Cei care au o asemenea bijuterie pe unul dintre dinţi trebuie să menţină o igienă orală foarte riguroasă. În caz contrar, în jurul pietrei sau metalului se va acumula placă bacteriană, iar aceasta favorizează depunerea tartrului.

Avantajele strasului
Strasul este mai putin daunator, este foarte usor sa-l scoti, este suficient sa-ti rogi dentistul care il va scoate in cateva secunde. Eventual lipiciul folosit poate lasa anumite urme, insa medicul stomatolog il poate inlatura facand o polizare.

Dezavantajele si riscurile pentru sanatate
In cazul in care il aplici singur si o faci gresit, se va dezlipi foarte repede si nu va tine mai mult de doua saptamani. In foarte multe cazuri, dupa o anumita perioada acesta a fost inghitit.

De evitat! Nu este bine sa accepti sa-ti fie incrustat strasul in dinte, asta inseamna practic ca dintele se va scobi. In acesta se va forma o gaura, care se va adanci de-a lungul timpului.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont